Nos, kicsit kezdem úgy érezni, hogy egyszerűbb lett volna, ha a teljes sorozatot egyben összefoglalva értékelem, mert egyre nehezebben megy az egyes részek jellemzése. Természetesen ez a kötet is bővelkedett az izgalmakban, bár számomra néhány szál bevezetése már túl soknak tűnt, ezek valahogy már nem fognak meg annyira. Egyik természetfeletti lénnyel sem volt eddig bajom, csak néhányuknak a szokásait elég nehéz követni egy idő után. Ugyanakkor viszont így nem lesz unalmas a történet, úgyhogy annyira nem zavar.

Ami viszont annál inkább zavar, az továbbra is az, hogy mindenki hanyatt akarja vágni a főszereplőnőt. Félreértés ne essék, nem irigylem ezért, és tudom, hogy vannak nők, akik ezt váltják ki a férfiakból, de hogy itt tényleg minden egyes kötetben megismétlik, hogy addig ki akarta megfektetni, és kik az újak, akiknek hasonló szándéka van, ráadásul én ezt mind végigkövethetem, erős túlzásnak tartom.

Egyébként már az előző rész(ek)ben is feltűnt, hogy bizony sajnos tartalmaz hibákat a könyv. Nem tudom, hogy a fordító vagy az író hibája-e, mindenesetre nagyon zavaróak. Előfordul, hogy egy egyébként nem túlságosan lényegtelen esemény apró változtatásokkal jelenik meg két egymást követő kötetben (például az egyikben születésnapjára, a másikban karácsonyra kapott egy bizonyos ajándékot). Lehet, hogy ezek nem nagy dolgok –több hasonló is előfordult már- de mivel egy nagyon is összefüggő sorozatról van szó, szerintem erre jobban is oda lehetett volna figyelni.

Összességében jó rész volt az is, zajlottak benne az események bőven.