Nos, úgy tűnik egyre gyorsabban olvasom ki a sorozat részeit, bár ez most szerintem különösen olvasmányosra sikeredett. Az eddigiek közül valamiért ebben tetszett legjobban a cselekmény: leginkább az izgalomra, a váratlan fordulatokra került a hangsúly a szerelmi szál majdhogynem teljes egészében háttérbe szorult (illetve nem is volt olyan jelentősége, mint eddig).

Az mondjuk egy picit már kezd fárasztó lenni, hogy a főszereplő csajt majdnem minden útjába kerülő férfi -legyen az halandó, vagy sokkal inkább természetfeletti lény- meg akar dönteni... Elhiszem, hogy jó csaj, meg nagy a melle, ráadásul szőke, na de könyörgöm, ez azért mégis túlzás... Bár mondjuk tényleg mind csak a testét kívánja, szóval annyira lehet, hogy mégsem meglepő a dolog, viszont így a harmadik kötetre határozottan idegesítő... Ahogyan az is, hogy bár állítólag szereti a barátját, majdnem mindenkivel csókolózik, aki megtetszik neki....

Ezen kívül volt benne néhány részlet, mondat, amely gyakorlatilag szóról szóra ugyanaz volt, mint a korábbi részekben. Ez is elég negatív dolog volt, talán azért egy kicsit át lehetett volna fogalmazni vagy néhány esetben akár teljesen kihagyni, mivel az egyes kötetek abszolút egymásra építenek, alig vannak felemlegetve benne a régebbi események, így nyilván az apróbb részletek sem igényelnék az ismétlést...

Az eddigi részek közül egyébként talán ez lett leginkább lezárva, bár természetesen ennek a végénél is érezni lehetett, hogy következhet folytatás (ahogyan következik is).

Összességében szerintem ez volt az eddig legérdekesebb rész, tényleg zajlottak benne az események, és a szerelmi szál már nem kapott akkora szerepet.